Re: Bine ati venit!

Started by stefi, September 21, 2012, 06:02:13 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Liviu Lalescu

Da, trimiteti fisierele (as dori cel .fet data_and_timetable din results, plus cel original .fet, plus poate HTML).

stefi

Eu am gresit la introducerea datelor. Programul functioneaza perfect.
Va multumesc pentru ajutor.

Liviu Lalescu

stefi

Buna seara,
la scoala unde lucrez avem multi navetisti. Se poate rezolva cumva cu acest program ca navetistii sa termine cam la aceeasi ora? De exemplu fiecare sa aiba in aceeasi zi cursuri pana la ora doua.

Liviu Lalescu

Se poate face ca niste persoane sa aiba aproximativ acelasi orar, cu constrangere activities occupy max time slots from selection. Sa zicem doi profesori, primul cu 5 ore, al doilea cu 7. Adaugati in constrangere toate ce 12 ore, si puneti constrangerea ca ele sa ocupe maximum 7 sloturi de timp, selectand pe toate din saptamana.

stefi

Multumesc, am reusit. Am reusit sa generez orare foarte bune. Din curiozitate as mai avea o intrebare. Noi avem clase paralele. As dori sa introduc o activitate de cerc dupa program. Fiind uc cerc facultativ ar trebui sa fie dupa ultima ora de curs pentru doua clase. Ce constrangere sa aplic ca doua clase sa termine intr-o zi impreuna? 

Liviu Lalescu

Cred ca activities end students day, si daca aveti nepermise ferestrele la studenti FET o sa le puna cum trebuie.

stefi

Intre timp am rezolvat. Am introdus o disciplina Consultatie. Am introdus o activitate la Consultatie, am asociat profesorul si cele doua clase. Apoi la aceasta activitate am introdus constrangerea de timp de la doua la trei. Practic nici nu este ferastra in orar.
Ati creat un program foarte eficient, felicitari.  :)

Liviu Lalescu