Ajutor setare orar

Started by buget.info@mail.ru, July 30, 2025, 11:17:22 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

buget.info@mail.ru

Buna ziua. Ce nu am setat corect, in cazul cand la o clasa se repartizeaza intr-o zi 7 ore, iar in alta zi 1,2 sau 3 ore? Ce parametru mi-a scapat? Si unde pot sa setez?

Liviu Lalescu

Buna ziua,

Nu sunt sigur ca inteleg corect. Daca de exemplu luni sunt 7 ore, marti 2, si miercuri 3, folositi constrangerea set de studenti indisponibil.

Daca nu stiti exact orele, dar stiti cat trebuie sa aiba o zi, activitati ocupa max sloturi de timp din selectie, cu activitatile setului de studenti, si selectati o anume zi.

Daca nu, astept lamuriri pentru alta situatie, si voi incerca sa va raspund.

buget.info@mail.ru

https://ibb.co/2YhqgZLk aici am postat orarul pentru clasa 4b. Acolo se vede ca luni s-a repartizat doar o lectie, in schimb restul zile marti-vineri cite 7. De aici intrebarea, ce nu fac corect?))

Liviu Lalescu

A, am inteles. (Set de) studenti max ore zilnic si min ore zilnic. Si poate va trebuie si studenti max 0 ferestre pe saptamana si studenti incep devreme max 0 (sau mai multe) inceperi la ora a doua.

Probabil ca (set de) studenti min ore zilnic nu trebuie sa permita zile libere in cazul dvs.

Puteti incepe cu constrangeri mai usoare max/min ore zilnic, si le faceti mai puternice daca merge sa generati orarul in continuare.