Main Menu

cambi di edificio

Started by midus74, July 19, 2025, 11:58:01 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

midus74

Ciao, nella mia scuola ci sono due edifici. quando ho creato le aule le ho collocate nei rispettivi edifici. adesso, nel generare l'orario, vorrei che quando un docente deve spostarsi da un edificio a un altro abbia un ora buca. Come posso fare? ho provato ma non ci sono riuscito

Liviu Lalescu

Ciao!

Scusi l'inglese:

Add constraints teachers/students min gaps between building changes.

midus74

Ciao, io ho fatto così ma non funziona, non ho capito dove ho sbagliato

Liviu Lalescu

Ciao,

Please send me your fet file, here (archived if it is too large), or by email (fet4 AT lalescu.ro).

midus74

ho inviato il file via email

Liviu Lalescu

Mnuorchibus

Bună, Liviu, și eu am aceeași problemă. Folosesc versiunea 7.4.4.
Creez clădirile separat. Aloc clasele celor două clădiri. Setez constrângerile de timp astfel încât să existe o oră de pauză între trecerea dintr-o clădire în alta. Dar chiar și așa, atunci când generez orarul, îmi alătură săli care se află în două clădiri diferite. Este o eroare de sistem sau pur și simplu nu am înțeles practic cum se face?
Mulțumesc.

Liviu Lalescu

Hello, Mnuorchibus,

I don't think there is a program error. You must add space constraints, so that each activity is placed in a room - using home rooms or preferred rooms constraints.

Buna, Mnuorchibus,

Nu cred ca este o eroare de program. Trebuie sa adaugati constrangeri de spatiu, astfel incat fiecare activitate sa fie plasata intr-o sala - folosind constrangeri sali proprii sau sali preferate.