Main Menu

Pauza sala

Started by theborg, September 21, 2020, 11:49:09 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

theborg

Buna,

Cum as putea sa fac ca atunci cand intr-o sala de clasa in momentul in care se schimba elevii sa pun o pauza de o ora care sa fie prevazuta pentru dezinfectarea salii?
Am sali de clasa in care invata cate 2 grupuri de elevi. Unii dimineata si altii dupa amiaza insa nu au un numar exact de ore ca sa pot pune manual o pauza intre o anumita ora in sala respectiva.
Ar fi utila o optiune la restrictiile de tip spatiu la sali, pe langa optiunea actuala de Timpi indisponibili pentru o sala sa fie si ceva de genul Pauze intre schimbul de elevi in sala.

Mersi

Liviu Lalescu

Salut,

Am doua trucuri posibile:

1) Adaugati cate a activitate impartita in 5 de durate 1 pentru fiecare set de studenti care fac devreme, constrangeti ca aceste activitati sa incheie ziua studentilor, si le faceti sa nu se suprapuna cu nicio activitate din cele ale studentilor tarziu (activitati nu se suprapun sau etichete activitate nu se suprapun, daca le dati etichete activitate).

2) Pentru fiecare pereche studenti devreme si tarziu, adaugati un profesor fals. Pentru activitatile studentilor devreme, o eticheta AT1, si AT2 pentru tarziu. Apoi profesor min 1 ferestre intre o pereche ordonata de etichete activitate, AT1 si AT2.

Prefer (2). Cred ca merge mai bine.

Va rog sa ma tineti la curent, sa-mi spuneti daca merge. Sunt interesat, poate au si altii aceasta cerinta.

theborg

Am incercat varianta 1 si este exact ce imi trebuie.
La clasele care sunt de dimineata am creat o disciplina denumita Dezinfectie si apoi cate o activitate de 5 ore impartita in 5 pentru fiecare clasa de dimineata si am constrans sa incheie ziua studentilor. Activitatea am facut-o fara eticheta si fara profesor.
Varianta a 2-a nu am incercat-o pentru ca nu prea am inteles cum si mi s-a parut mai complicat.
Multumesc de idee.

Liviu Lalescu

Daca merge, e bine  :)

Incerc sa mai detaliez (2):

Pentru fiecare pereche studenti devreme si tarziu (adica cei care sunt in aceeasi sala, unii dimineata si ceilalti dupa-amiaza), adaugati un profesor fals (si acel profesor sa apara in fiecare activitate a lor). Pentru activitatile studentilor devreme, o eticheta AT1, si AT2 pentru tarziu. Apoi profesor (fals) min 1 ferestre intre o pereche ordonata de etichete activitate, AT1 si AT2 (e o constrangere).

S-ar putea sa mearga mai repede, dar e mai mult de munca (la fiecare activitate din lista trebuie adaugat un profesor si o eticheta).