Συνεργασία

Started by mchourdakis, November 05, 2025, 09:54:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mchourdakis

Καλημέρα.

Στην ελληνική έκδοση του PlanXY https://lalescu.ro/liviu/fet/forum/index.php?topic=6670.0 υπάρχει πλέον η δυνατότητα απευθείας import από τα δεδομένα του MySchool. Το τελικό πλάνο είναι, παίρνοντας εκπαιδευτικούς, μαθήματα, τμήματα και αναθέσεις να δημιουργούνται τα δεδομένα αυτόματα έτσι ώστε το πρόγραμμα να βγαίνει αμέσως με ελάχιστη manual καταχώριση.

Για να πετύχει αυτό πρέπει να συνεργαστώ με άτομα που το θέλουν ανά τύπο σχολείου για να μου πουν με ποιο τρόπο να περνάω τις αναθέσεις. Προς το παρόν το κάνω για Μουσικά και δουλεύει στο σχολείο μου. Στο σχολείου μου βέβαια υπάρχουν και τα δεδομένα αιθουσών, προτιμήσεων, περιορισμών οπότε μπαίνουν αυτόματα και τα time /space constraints.

Οπότε θέλω ένα συνεργάτη από δημοτικό, από γυμνάσιο, από ΓΕΛ, από ΕΠΑΛ, από καλλιτεχνικό, από κάθε τύπο σχολείου για να μου πει τις ειδικες συνθήκες αναθέσεων και να βάλω τις σχετικές επιλογές έτσι ώστε τα Activities να παραγονται αυτόματα.

xtzetzias

Καλησπέρα mchourdakis,
Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω για Γενικό Λύκειο. Έχω βγάλει πρόγραμμα και για γυμνάσιο και για επάλ, αλλά πάει καιρός. Αν χρειαστεί, ίσως μπορώ να βοηθήσω λίγο και για αυτά.
Αν θες, μπορούμε να μιλήσουμε, για πιο αποδοτική επικοινωνία.
Δεν έχω προλάβει ακόμα να δω το PlanXY, θα προσπαθήσω σήμερα.