Bine ați venit!

Started by Liviu Lalescu, March 14, 2008, 12:35:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Liviu Lalescu

Bună ziua!

Vă invit aici pentru discuții legate de FET.

Sunteți invitați să trimiteți fișierele dvs. de intrare pentru testare sau includere în FET, și să ne spuneți opinia dvs. despre acest program.

ionel999

Acum l-am descoperit si incerc sa-l folosesc...

Liviu Lalescu

Marian

Buna ziua... Va multumesc pentru FET!
Utilizez acest program de mai multi ani pentru a genera orarul scolii unde imi desfasor activitatea didactica si a programul a lucrat foarte bine de fiecare data.
Astazi 24.08.2021, am incercat sa descarc si sa instalez ultima versiune, FET 6.1.4, dar am intampinat o eroare din partea sistemului de operare si a securitatii sale (Win 10 - 21H1 cu update la zi). Am incercat versiunile mai vechi ale programului FET. Cea mai avansata versiune pe care calculatorul meu (calculatoarele mele) o accepta este FET 6.0.3. Atasez cateva fotografii pentru edificare. Va multumesc foarte mult!

Liviu Lalescu

Buna ziua! Dati "Run anyway" pe FET-6.1.4.

Multumesc de apreciere!  :)

Marian

Liviu Lalescu

Cu placere!

(Tocmai am facut release de FET-6.1.5  :)  )

Marin

Vă mulţumim pentru program!
Aş dori să îmi daţi câteva indicaţii legate de următoarea problemă:
Aş dori să realizez orarul pentru 2 şcoli care au aproximativ aceleaşi cadre didactice. Şcolile sunt structuri subordonate ale aceluiaşi "PJ" (Persoană Juridică) şi se află la o anumită distanţă (timp necesar pentru a ajunge de la una la cealaltă). Fiecare școală are un alt moment de începere a programului. Cum aș putea să implementez aceste probleme în aplicația dumneavosatră. Am încercat să adaug etichete diferite pentru activitățile celor două școli, dar nu există suficiente constrângeri. De exemplu aș dori ca un profesor să nu schimbe școala decât o dată pe zi, maximum.
Mulțumesc!

Liviu Lalescu

Cu placere!

Ar trebui sa mearga sa faceti doua cladiri si sa folositi constrangerile pentru schimbari de cladire pentru profesori. Fiecare activitate va trebui sa aiba o sala, care se va afla intr-una din cele doua cladiri (folositi constrangeri de tipul disciplina+eticheta activitate sala preferata sau asemanatoare).

Da, s-ar putea si cu doua etichete si profesori min ferestre intre o pereche ordonata de etichete activitate, dar intr-adevar nu aveti max schimbari de etichete pe zi. Daca nu merge prima solutie, cu cladiri, s-ar putea face o adaptare (customization) a programului, dar e mai complicat.

Pentru ore diferite de incepere a programului, de ex. prima scoala 8-16 si a doua 10-18, adaugati toate orele (8-18) si constrangeri de indisponibilitate la prima scoala 16-18 si la a doua 8-10.

Marin

Vă mulțumesc! Voi încerca variantele propuse.