Versiuni de FET

Started by vlaicumihnea, April 09, 2026, 11:19:31 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vlaicumihnea

Salutare,

Am generat un orar destul de complex (peste 500 de activitati), cu foarte multe constrangeri. Am testat pe mai multe versiuni de FET, insa doar versiunea 6.9.6 a reusit sa genereze orarul cu succes (in aproximativ 15 minute). Pe versiunile mai noi, procesul ruleaza chiar si peste 4 ore fara sa ajunga la un rezultat.

Aveti vreo recomandare in acest sens? Ar fi mai indicat sa continui utilizarea unei versiuni mai vechi sau exista anumite setari/optimizari care ar putea imbunatati timpul de generare pe versiunile recente?

Multumesc!

Liviu Lalescu

Buna ziua,

Va recomand cea mai noua versiune, cred ca este vorba doar de noroc sau ghinion. Insa exista si posibilitatea pe care nu o exclud (dar ar fi o catastrofa) ca eu sa fi introdus un bug in versiunile FET dupa 6.9.6. Asa ca va rog sa imi trimiteti fisierul dvs. ca sa fac verificari. Email: liv4 AT lalescu.ro sau fet4 AT lalescu.ro sau aici. Este important!

Cea mai noua versiune contine multe imbunatatiri.

Liviu Lalescu

Buna ziua,

Revin cu rugamintea daca puteti sa imi trimiteti si mie fisierul dvs. fet, ca sa fac verificari.

vlaicumihnea

Buna ziua.

Am modificat fisierul si nu mai genereaza pe nicio versiune acum. L-am mai incarcat cu constrangeri.