Main Menu

Culori

Started by hudrea, February 19, 2016, 08:17:32 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hudrea

Salut!

Folosesc deja de vreo 3-4 ani FET pentru orarul unui departament al unei universități și sunt foarte mulțumit, ai făcut o treabă foarte bună cu el.

Update-ul cu introducerea culorilor e foarte binevenit. Eu când afișez orarul preiau fișierul html (pe care-l editez puțin) și-l pun așa pe site, să fie accesibil studenților. Oare cum aș putea să păstrez culorile din ce-mi generează FET și-n fișierele html?

S-ar putea introduce la constrângeri spațiu și opțiuni ca un profesor are o sală preferată (acu este doar proprie, nu funcționează chiar cum vreau) și un profesor are o clădire preferată (în cazul nostru avem 2 clădiri în care ne desfășurăm activitatea și mi-ar fi folositoare o opțiune din asta.

Merci.

Liviu Lalescu

Buna ziua,

Va multumesc pentru apreciere!

Pentru culori: trebuie sa vorbim cu Volker despre asta. Mai demult avuseseram noi tentativa asta, dar au aparut greutati. Daca stiti engleza, ar fi mai bine, si va rog sa postati pe sugestii, si vorbim toti pe forum. Daca nu, o sa vorbesc eu cu Volker, prin email sau pe forumul public. Sper sa putem.

Stiati ca puteti prin nivelul HTML mai mare sa adaugati culori pentru fiecare profesor/set de studenti/disciplina? Dar trebuie sa specificati dvs. culoarea pentru fiecare in parte, in fisierul CSS din rezultate. Volker poate spune mai multe, dar din nou in engleza.

Despre profesor cladire preferata: este simplu sa faceti din profesor sali preferate, adaugati in dreapta toate salile cladirii, si mentinandu-le asa adaugati pentru fiecare profesor in parte constrangerea (mutati in jos si apasati Enter). (in cazul nostru, din profesor sali proprii, pentru ca profesori sali preferate nu exista).

Dar profesor sala preferata din pacate nu se poate. Am incercat la inceput asa. Dar apar inconveniente mari, nu mai stiu exact acum. Metoda actuala cu sali proprii a aparut in urma multor incercari si planificari. Erau parca probleme ca se suprapuneau constrangerile de sali preferate si programul nu mai stia pe care sa le respecte.

Dar de ce nu merge cum e acum, daca nu adaugati constrangeri de sali preferate, ci numai sali proprii? (aceasta ar fi bine de pus pe un nou topic, cu un alt titlu).

Liviu Lalescu

Sper ca am o veste buna:

Culorile orarelor HTML sunt implementate in FET-5.29.0. Trebuie sa selectati nivelul HTML 7 din setari.

Va multumesc pentru sugestie!

hudrea

Culorile le văd în FET (atât pe nivel 6 cât și pe 7), dar nu și în fișierele HTML. Oare fac eu ceva greșit? Am ultima variantă fet.

Liviu Lalescu

Selectati nivelul 7 si apoi generati. Va atasez un model cu culori.